Hírek

V. Santa’s Cheer Cup Országos Bajnokság

Immáron ötödik alkalommal rendeztük meg a Santa’s Cheer Cup Országos Bajnokságot, ahol közel 350 sportoló versenyzett egymás ellen. Sportágunk nemzetközi szinten dinamikus ütemben fejlődik, és hazánkban is évről évre látszik az egyesületek, versenyzők fejlődése: egyre kiélezettebbek a versenyek, és a nagyobb kategóriákban is egyre több indulóval gazdagodnak a versenyeink.

Ezúton szeretnénk megköszönni az edzőknek a fáradhatatlan munkájukat, a szülőknek és hozzátartozóknak, hogy a gyermekeik a cheerleading sportágat űzik, és nem utolsósorban gratulálunk a versenyzőknek a lenyűgöző produkciókhoz!

A Santa’s Cheer Cup egy olyan országos bajnokság, ahonnan a nagy kategóriákban (+16 főtől, cheerleading és performance cheer divíziókban egyaránt) kvalifikálhatják magukat a sportolók a következő évben megrendezésre kerülő Európa Bajnokságra. Senior Freestyle Pom Team kategóriában a Budaörsi Vivace csapata, és a DEAC Cheerleaders csapatának sikerült megszerezni a kvalifikációt, míg Senior Cheer Team Coed kategóriában 2 csapatnak (ELTE SE-Black Team, Spartan CSE-Warriors), és Allgirl kategóriában pedig szintén az ELTE SE sportolói kvalifikáltak az Athénban megrendezésre kerülő Európa Bajnokságra.

A továbbiakban is sikeres felkészülést kívánunk nekik, és reméljük, hogy a következő években is hasonlóan színvonalas versenyekben lesz részünk!

 

 

 

További híreink